søndag 15. september 2013

Søndagstur på Bygdøy

15. september 2013


Vi har lovet oss selv at vi skal på tur med barna hver søndag. De har godt av å komme seg ut og lære seg å gå på tur, vi har godt av å tenke på noe annet enn hus og jobb, vi har alle godt av frisk luft.

I dag tok vi turen til Bygdøy. Der hvor det en gang så ærverdige Bygdø Søbad lå, er det i dag bygget opp en fin strand for de små, og stien går herfra og ut mot Paradisbukta og Huk.


Høsten har kommet, gul og rødt blander seg med sensommerens mørkegrønne. I bjørkelunden så det ut som om det regnet blader når vinden lekte mellom trærne.Vi måtte lære litt om blader og tresorter. Dette er kona sitt område, jeg lærer sammen med barna. Bra de er små, for da har de glemt at pappa ikke kan dette neste gang mamma tar på seg biologilærinnebrillene sine igjen.

Spisslønn

Alm


 I Paradisbukta måtte vi ned til vannkanten og kjenne bølgene slå mot beina. Fascinerende å se på bølgene skylle over sanden, viske ut barnetegninger og nye gummistøvlespor. Slitne barnefjes som forandres til glede når de får kaste sjøsand på havet og vasse i vannkanten.En søndagstur må ikke være så lang eller så mye. Bare ut av komfortsonen og sofaens rekkevidde.

God tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar